Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi Birleşik Krallık üniversitesinde

Bu haber kez okundu.

Meteoroloji'den çığ uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan uyarıda, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğu kesimlerinde çığ tehlikesi bulunduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi.
Diğer yandan, yağışların yarın Antalya, Mersin, Adana, Hatay ve Osmaniye çevrelerinde kuvvetli lodosla birlikte çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olmasının beklendiği ifade edilerek, sel, su baskını, taşkın ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.