Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi Birleşik Krallık üniversitesinde

Bu haber kez okundu.

Meteoroloji kuvvetli yağış için uyarıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; Karadeniz bölgesinde aralıklarla devam eden yağışların, bu gece saatlerinden itibaren kuvvetlenerek yarın (Çarşamba günü)Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz’de, Perşembe günü sabah saatlerine kadar ise Doğu Karadeniz’in doğusunda çok kuvvetli olmasının beklendiği bildirildi. Vatandaşlardan yağış sonucu meydana gelebilecek su baskını ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları istendi. Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz kıyıları ile bugün (Salı)akşam saatlerinden itibaren Karadeniz'in iç kesimleri ile Yozgat ve Sivas çevreleri ile gece saatlerinden sonra Kırşehir, Nevşehir, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile Adana'nın doğu, Erzincan'ın kuzey kesimlerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

KARLA KARIŞIK YAĞMUR BEKLENİYOR

Yağışların; genellikle yağmur, akşam saatlerinden itibaren Karadeniz'in iç kesimleri ile Kırşehir, Yozgat ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur, yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde İç Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre hava sıcaklığının ülke genelinde hissedilir derecede azalması (5 ila 10 derece) bekleniyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz'de batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara Bölgesinde ve Kıyı Ege'de kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara:

Parçalı yer yer çok bulutlu 10

 

İstanbul:

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün (salı) aralıklı hafif yağmurlu 12

 

İzmir:

Parçalı ve az bulutlu 15

 

Bursa:

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün (salı) öğle saatlerinden itibaren hafif yağmurlu 12

 

Adana:

Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra doğu kesimleri sağanak yağışlı 24

 

Antalya:

Parçalı ve az bulutlu 22

 

Samsun:

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, zamanla iç kesimlerinin yüksekleri karla karışık yağmurlu 12

 

Trabzon:

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, zamanla iç kesimlerinin yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 13

 

Erzurum:

Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu 11

 

Diyarbakır:

Parçalı ve az bulutlu 19

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.