Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Geri dönüşüm Türk toplumu için COVID-19 aşı Gelir eşitsizliği Koronavirüs Türkler koronavirüs Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Aktuel Event

Bu haber kez okundu.

Minibüs, 2 Suriyeliyi taşıyan motosiklete çarptı, 1 kişi öldü

Konya'da minibüs ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 Suriyeli öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.Kaza, dün saat 20.45 sıralarında merkez Karatay ilçesi Çimenlik Mahallesi Aslanlı Kışla Caddesi Mevlana Kültür Merkezi'nde meydana geldi. 27 yaşındaki Nurettin Küçük yönetimindeki 42 M 8291 plakalı yolcu minibüsü, kavşakta Suriye uyruklu 23 yaşındaki Baysam El Hacci yönetimindeki 42 AUU 19 plakalı motosiklet ile çarpıştı.Çarpışma sonrası minibüsün altına giren motosiklet bir süre sürüklendikten sonra durabildi. Kazada Hacci ve arkadaşı 26 yaşındaki Hettab Omer ağır yaralandı. Çevrede bulunanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yapılan müdahale sonrası El Hacci'nin öldüğünü tespit etti.Ağır yaralanan Hettab Omer ise ambulansa Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Omer'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Kaza sonrası El Hacci'den geriye bir çift ayakkabısı kaldı. Gözaltına alınan minibüs sürücüsü Nurettin Küçük ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.