Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Minibüslerde yepyeni bir dönem başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul'a değer katacak proje ve planlarını teker teker uygulamaya koyuyor. Hedeflere göre 2019 yılının sonunda 672 kilometrelik raylı sistem olacak. Yine planlamalarda otobüs minibüs ve taksilerin engellilerin kullanımına uygun hale getirilmesi hedefleniyor. 2016 yılı sonunda ise minibüs ve dolmuşlarda para geçerli olmayacak tüm minibüs ve dolmuşlar İstanbulkart'a adapte edilmiş olacak. Taksiler ise merkezi sistemden yönlendirilecek.Halkın yoğun olarak kullandığı minibüs ve dolmuşların diğer ulaşım araçlarında olduğu gibi kartla çalışması büyük kolaylık sağlayacak. İstanbulkart projesi ile İstanbullu vatandaşlar vapura, metroya, otobüs ve dolmuş minibüse tek kartla binebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.