Öne Çıkanlar londra türkiye ingiltere londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği

Bu haber kez okundu.

Moğol gençler İstanbul Boğazı'nda boğuldu

Alınan bilgiye göre, Sereeter Bat Erdene (23) ile kız arkadaşı Sarangerel Dorilgjav (22), üniversite eğitimi aldıkları İsviçre'den 7 Şubat'ta tatil için İstanbul'a geldi.Beşiktaş'taki bir otele yerleşen iki arkadaş, dün gece saat 00.30 sıralarında kaldıkları otelin bahçesine çıktı. Erdene, istinat duvarında yürürken dengesini kaybederek denize düştü. Arkadaşını kurtarmak için denize atlayan Dorilgjav da akıntıya kapıldı.
Bahçede kadın çantası bulan otel çalışanları, şüphelenerek durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çantada Sereeter Bat Erdene ve Sarangerel Dorilgjav'ın pasaportları ve kişisel bazı eşyasını buldu.
Otelin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, bir kişinin suya düştüğünü, kız arkadaşının da onu kurtarmak için atladığı denizde akıntıya kapıldığını tespit etti.
Bunun üzerine olay yerine çağrılan Deniz Şube Müdürlüğü ekipleri, arama-kurtarma çalışması yaptı. Dalgıçlar, Sarangerel Dorilgljav'ın cesedini otelin iskelesinin yaklaşık 5 metre uzağında buldu.
Yürütülen çalışmalar sonucunda Erdene'nin cesedine de ulaşıldı. Gençlerin cesetleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.Sarangerel Dorilgjav'ın Moğolistan Adalet Bakanı Dambii Dorilgjav'ın kızı, Sereeter Bat Erdene'nin ise Moğol bir milletvekilinin akrabası olduğu öğrenildi. 
Olayla ilgili Moğolistan Fahri Konsolosluğu yetkililerine bilgi verildiği ve soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.