Öne Çıkanlar Londra IOD Yöneticiler ingiltere Ambargoed Emeklilik cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri son haber türkiye

Bu haber kez okundu.

Muğla açıklarında 6,6 şiddetinde deprem oldu

İstanbul'da gazetecilere açıklama yapan Haluk Özener, depremin ardından 160 civarında artçı sarsıntı meydana geldiğini, bunların en büyüğünün 4.8 büyüklüğünde olduğunu söyledi.Depremde can kaybı olmadığını, 80 kişinin ise yaralandığını belirten Özener, "Tsunami Bodrum liman içindeki istasyonda maksimun 13 cm olarak ölçüldü" dedi.Sağlık Bakanı Ahmet Demircan da deprem sonrası 358 kişinin hastaneye başvurduğunu, 25'inin tedavi altına alındığını, yaralılardan hiçbirinin durumunun ciddi olmadığını açıkladı.Ahmet Demircan, "Zararlar en kısa zamanda telafi edilecek. Büyüklüğü ve şiddetine göre depremi az hasarla atlattık diyebilirim" diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.