Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Cate Blanchett Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Igiltere Penny Mordaunt Avrupa iberallerin

Bu haber kez okundu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezine saldırıyla ilgili flaş gelişme

Serbest bırakılan kundakçı Mehmet Ali Aligül hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.Kadıköy'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan şüpheli Mehmet Ali Aligül tutuklama talebiyle sevk edildiği mahkemeden serbest bırakıldı.Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun'un talimatı doğrultusunda savcılık serbest bırakılma kararına itriaz etti. Savcılığın itirazı üzerine Mehmet Ali Aligül hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin kundaklanmasıyla ilgili gözaltına alınan Mehmet Ali G. adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Zanlı çıkışta, "Abdulhamid Han'ın torununa laf söylediği için yaptım" demişti.

VALİ ŞAHİN: TERÖR BAĞLANTISI YOK

İstanbul Valisi Vasip Şahin de saldırgan ile ilgili açıklamasında herhangi bir terör bağlantısı olmadığını söyleyerek, "Alkollü bir şahıs. Minibüs şoförü araştırmamız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.