Öne Çıkanlar Komedi Gazinosu alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren İngilterede Ulusal Sağlık

Bu haber kez okundu.

Müjdeli haber geldi, Kartal'da çöken binada kalan Havva kurtarıldı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kartal’da dün saat 16:00 sıralarında çöken binanın enkazı önünde gazetecilere bilgi verdi. Çevredeki 7 binanın boşaltıldığını belirten Vali Yerlikaya “Bunlardan 10 katlı Yunus Apartmanı’nın durumu riskli, Çalışmalar 3 kez bu binadaki risk nedeniyle durdu.” dedi.
HAVVA İLE İRTİBAT SAĞLANDI
Vali Yerlikaya, enkazda bulunan Havva isimli bir küçük kızla da irtibat sağlandığını açıkladı. Vali “Kızımızla AFAD ekipleri konuşuyor. İnşallah onu kısa sürede enkazdan çıkaracağız. Havva’yı da Mahmut Tayyip Alemdan gibi kurtaracağız” dedi.
Vali’nin bu açıklamasından dakikalar sonra müjdeli haber geldi. 5 yaşındaki Havva Tekgöz, AFAD ekipleri tarafından enkazdan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
3 ÖLÜ, 12 YARALI
43 kişinin ikamet ettiği 14 daireli 8 katlı binanın enkazından şimdiye kadar 3 kişinin cesedi çıkarıldı, 12 kişi de yaralı olarak kurtarıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.