Öne Çıkanlar Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna

Bu haber kez okundu.

Muş'ta PKK'lılara yönelik operasyon 2 sığınak imha edildi

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, 6-7 Aralık tarihlerinde merkeze bağlı Kayalısu Köyü ile Buğdaylı, Dalakulig, Navro Tepe ve Büyükler Mahalleleri arasında kalan bölgede 'Şehit Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik-206' operasyonu gerçekleştirildiği duyuruldu. Operasyonda, PKK/KCK terör örgütü mensuplarına ait biri 4 odalı, biri de 2 odalı olmak üzere 2 sığınak bulundu. Sığınaklarda; 1'i dolu olmak üzere 8 adet 12 kiloluk mutfak tüpü, 9 boş piknik tüpü, 2 akü, çok sayıda büyük boy pil ile yaşam malzemesi ve örgütsel doküman ele geçirildi.Açıklamada, "Olay ile ilgili adli tahkikata başlanılmış olup ele geçirilen malzemeler yerinde imha edilmiştir. Halkımızın huzur ve güvenliği için terör ve teröristlerle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.