Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Mehmet Gözde ingiltere Barkley Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice

Bu haber kez okundu.

Mutlu Kaya'nın erkek arkadaşı tutuklandı

Diyarbakır’ın Ergani’de oturan ve özel bir televizyon kanalında yayınlanan ses yarışmasına katılan Mutlu Kaya, önceki gece evinde kardeşleriyle yemek yediği sırada silahlı saldırıya uğradı. Başına kurşun isabet eden Mutlu, ağır yaralandı. Saldırının ardından polis, Mutlu Kaya’nın araç kiralama işyeri bulunan 26 yaşındaki erkek arkadaşı Veysi E.’nin kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle 4 ay önce emniyete başvurduğunu ortaya çıkardı.

‘Olay günü alkol aldım’

Bunun üzerine Veysel E. ile birlikte 2 kişi daha gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde Mutlu Kaya’ya saldırıyla ilgisinin olmadığını söyleyen Veysi E., “Ailesi sürekli onun bu yarışmalara katılmasını istiyordu, ben istemiyordum. Bu nedenle çok tartıştığımız doğru ama onu ben vurmadım” dedi. Olay günü alkol aldığını, gece saat 03.00 sıralarında olayın meydana geldiği bölgeye gittiğini anlatan Veysi E., “Sokağa gittim ama silah sıkmadım. Ben onu çok seviyorum nasıl onu vururum. Ben onunla tanıştığımda ne içkim, ne de sigaram vardı. Onun derdinden bunlara başladım” diye konuştu. 

‘O Ses’e izin vermedim’

Mutlu Kaya’nın silahlı saldırıda yaralandığını ertesi günü saat 11.00 sıralarında duyduğunu ileri süren Veysi E., “Ailesi bana tepki gösterir diye hastaneye gitmedim, telefonumu da kapattım. Ben o yarışmalara katılmasını istemiyordum daha önce de ’O Ses Türkiye’ yarışmasına katılacaktı ona da izin vermedim. Beni dinledi o yarışmaya gitmedi” dedSorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Veysel E., öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : Vatan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.