Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

Mutlu Kaya'nın sağlık durumu hakkında flaş gelişme

Ünlü sanatçı Sibel Can’ın Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veren Mutlu Kaya’yı ziyaretinde duygulu anlar yaşandı. Hastane yönetimiyle bir süre görüşen Can, daha sonra Kaya’nın annesi Hanım, babası Mehmet Kaya ve Kaya’nın doktoru Beyin Cerrahi Uzmanı Ulaş Aktaş ile birlikte basın toplantısına katıldı.Mutlu Kaya’nın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Dr. Ulaş Aktaş,  genç kızın beyninde oluşan ödemin büyük ölçüde gerilediğini, yarın sabah itibariyle hastayı uyandırma işlemine başlayacaklarını söyledi. Dr. Aktaş, "Hastamız hastaneye geldikten sonra hastayı uyutmaya başlamıştık. Şu an hastamız halen uyutulmaya devam ediyor. Hasta bize sabaha karşı saat 05.00’te geldi, bilinci kapalıydı. Yapılan tomografi çekiminde ameliyatı gerektiren bir durum söz konusu değildi. Ancak beyninde yaygın ödem olduğu için uyutuldu. Yaklaşık 55 saattir de uyutuyoruz. Bugün sabah itibariyle çektiğimiz tomografisinde ödemin belirli ölçüde gerilediğini gördük. Hastayı yarın sabah itibariyle uyandırma sürecine gideceğiz. Uyandırma sürecimiz birkaç gün sürebilir. Ameliyatı gerektiren bir durum söz konusu değil" dedi.

CAN: HER ŞEY ÇOK İYİ OLACAK
Basın toplantısında söz alan Sibel Can, doktorların yaptığı açıklamanın umut verici olduğunu belirterek, tüm Türkiye’yi Mutlu Kaya için dua etmeye çağırdı. Can, "Mutlu için bütün Türkiye ağlıyor. Özellikle ben çok yakinen görüştüğüm için sadece yarışmada değil ailecek görüştüğümüz için çok derinden üzüntü duyuyorum. Buraya gelirken daha kötü bir tablo bekliyordum. Yoğun bakım odasında ilk kez ben gördüm. Elini tuttum. Çok iyi gördüm, umut ediyorum her şey çok iyi olacak. Ameliyat olmayacağını söylemeniz bile bizim için çok büyük bir umut. Büyük bir sevinç. İnşallah her şey iyi olacak. Mutlu için dua edelim" dedi.

DUYGULU ANLAR
Toplantının bitiminde gözyaşlarına boğulan baba Mehmet Kaya’yı sanatçı Sibel Can teselli etti. Can, daha sonra Mutlu’nun annesi Hanım Kaya’ya sarılarak "Lütfen ağlama, dua edelim. Yarından sonra, uyandırıyorlar. Haberleşiyoruz. Ne gerekirse yapılıyor. Herkes dua ediyor. Tüm Türkiye ağlıyor ve dua ediyor. Bak Cumhurbaşkanımız da aradı. Herkes Mutlu için dua ediyor. İçinizi rahat tuttun, ben gördüm hasta gibi değildi. Prensesler gibi yatıyordu. Hep dua edeceğiz. Yarın uyandırmaya başlayacaklar. Her gün birimiz  göreceğiz. Uyanınca ben yine geleceğim. O da benim kızım. Daha iki gün önce mesajlaşmıştık" diyerek, anneyi öpüp vedalaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.