Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Mutlu Kaya'nın sağlık durumu ile ilgili önemli gelişme

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Sesi Çok Güzel' yarışması ile adını tüm Türkiye'ye duyuran ve Sibel Can'ın ‘Veliahtım' dediği Mutlu Kaya, 18 Mayıs'ta erkek arkadaşının açtığı ateş sonucu başından ağır yaralanmıştı. Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve 21 Mayıs'a kadar uyutulan Mutlu Kaya'yı, bu tarihten itibaren uyandırma sürecine geçildi. Aradan geçen 6 günün ardından doktorları tarafından makine bağlantısı kesilen Mutlu'nun bugün 2 saat boyunca destek almadan nefes alıp verdiği öğrenildi.Mutlu Kaya'nın babası Mehmet Kaya , "Mutlu'nun kendi kendine nefes alması için makine bağlantısı kesildi. Kızım 2 saat boyunca hiçbir destek almadan nefes alıp verdi 2 saat boyunca. 2 saatin sonunda doktorlar zorlama yaşamaması için tekrar makineye bağladı" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.