Öne Çıkanlar Ambargoed Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Sırrı Advantage Solicitors

Bu haber kez okundu.

Nihat Doğan ifade verecek

Hatırlanacağı gibi Nihat Doğan, Özgecan Aslan ile ilgili tartışmalara yol açan ve hemen her kesimden çok büyük reaksion çeken bir tweet paylaşmıştı. Nihat Doğan, Özgecan Aslan’ın ardından, “Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın.” mesajını yazmıştı. Bu tweet dolayısıyla Nihat Doğan hakkında pek çok fazla suç duyurusu yapıldı.Savcılık suç duyurularını değerlendirdi ve Nihat Doğan hakkında tahkikat başlattı. İfade vermek üzere adliyeye çağrılan Doğan’ın önümüzdeki günlerde savcılığa ifade vermesi beklenmekte .

NİHAT DOĞAN KİMDİR?
1977 İstanbul doğumlu olan Nihat Doğan, Kürt kökenli olup Türk halk müziği şarkıcısıdır. 1994′te yayımlanan Kırdın Kalbimi ile profesyonel müzik kariyerine başladı. 2011′deki Survivor Ünlüler-Gönüllüler ile popülerliğini artırdı.
Nihat Doğan, İstanbul’da doğdu. On bir yaşındayken babasını kaybetti. Ailesinin büyükleri tarafından Muş’a götürülmek istendi fakat gitmek istemediğinden İstanbul’da kaldı. Nihat Doğan, Avcılar’daki bir çay bahçesinde istek üzerine bir şarkı söylemesiyle orada mevcut bulunan fakat Almanya’da ikâmet eden bir çiftin önerisiyle Almanya’ya gitti. Bir sene orada kaldı fakat star olamayacağını düşünüp Türkiye’ye arka döndü. Nihat Doğan’ın müzik kariyerine başlangıcı, 1994 senesinde Kırdın Kalbimi adlı albümüyle oldu. 2011 senesinde Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.
22 Ekim 2012 tarihinde Nihat Doğan, Twitter hesabında İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup’ta bulunan Büyükderespor’un teknik direktörü olduğunu açıkladı. Fakat Nihat Doğan, antrenör diplomasına sahip olmadığı için resmi olarak Büyükderespor’un teknik direktörü değil. Türkiye Futbol Federasyonu’nun “Sözleşmeli bir antrenöre sahip bir kulüpte, gerekirse bir yönetici, antrenör kulübede olmasa bile takımın başında yer alabilir.” kuralına dayanarak Nihat Doğan, yönetici kartıyla sahaya çıktı.
Kendini muhafazakâr demokrat olarak tanımlayan Nihat Doğan’ın çıkardığı Memleketimin Koyunları adlı kitap Kocaeli Fuarı’nın en ilgi gören kitabı oldu. 2014 senesinde , Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının yorumlandığı Survivor Panorama programında yorumculuk yapmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.