Öne Çıkanlar Ambargoed Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere

Bu haber kez okundu.

Nusaybin'de şehit düşen polis memuru memleketinde son yolculuğuna uğurlandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde düzenlenen terör operasyonlarında ağır yaralanan ve kaldırıldığı GATA'da şehit olan özel hareket polisi Serkan Yılmaz, Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı.Şehit özel hareket polisi Serkan Yılmaz'ın (25) cenazesi Ankara'da düzenlenen resmi törenin ardından memleketi Kahramanmaraş'a hava yoluyla getirildi. Şehidin Türk Bayrağına sarılı naaşı daha sonra helallik alınmak üzere Onikişubat ilçesine bağlı Yusuflar Mahallesi'ndeki baba ocağına götürüldü. 2 hafta önce nişanlandığı öğrenilen şehit Serkan Yılmaz'ın naaşı, daha sonra Kahramanmaraş merkez Ulu Cami'ne getirildi. Cami avlusunda şehit babası Hasan-Safiye Yılmaz ve ağabeyi Davut Yılmaz, metanetini korudu.

Şehit yakınlarının zaman zaman Şehit Serkan Yılmaz'ın tabutu başında ağlaması duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Şehit Serkan Yılmaz'ın yeşil beresini tabutunun üzerine bırakan ağabeyi Davut Yılmaz, "Ağlamak yok. Kimseyi sevindirmeyeceğiz" dedi.Şehit Serkan Yılmaz'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Şeyhadil Mezarlığı'nda toprağa verildi.Törene, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Uzay Şahin, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Kahramanmaraş milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.