Öne Çıkanlar nato suriye operasyon tolga zengin fox tv Guatemala rahip brunson chp 2019 asgari İlhan Yerlikaya yeni zelanda teröristi Glasgow Golf Show İngiliz Ligi

Bu haber kez okundu.

Oğlunu birlikte yaşadığı kadınla birlikte öldürdü

Çınarcık’ta eşinden boşanan Nurgül Er, 7 yıl önce Elham Parlak ile birlikte yaşamaya başladı. Ayrı evlerde oturan Elham Parlak’ın, bu sabah Nurgül Er ile Çınarcık’a gelen oğlu Yalçın Er’i Karpuzdere Mahallesi’ndeki evinde kahvaltıya çağırdı. Kahvaltı sırasında belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, ruhsatsız av tüfeğini alan Elham Parlak, Yalçır Er’i, ardından Nurgül Er’i öldürdü. Anne ile oğlu olay yerinde öldü. 155 Polis İmdat’ı arayan Elham Parlak, 2 kişiyi öldürdüğünü teslim olmak istediğini söyledi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen polis ekipleri, Parlak’ı gözaltına aldı. Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde inceleme yapmasından sonra anne ile oğlunun cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.Elham Parlak, polisteki ifadesinde, kahvaltı sırasında hatırlamadığı bir nedenle çıkan tartışma ardından üzerine yürüyen Yalçın Er’e, ardından da Nurgül Er’e ateş ettiğini söylediği belirtildi. Soruşturma sürdürülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.