Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

Öğrenci evine dev soygun

Olay, Konyaaltı İlçesi, Pınarbaşı Mahallesi 704 Sokak'ta bulunan Kamaç Apartmanı 4'üncü katta meydana geldi. Akdeniz Üniversitesi'nde okuyan Seval Maruf ile arkadaşının kaldığı eve giren hırsız ya da hırsızlar, bu aya ait olduğu belirtilen 600 TL kira bedeli ile Seval Maruf'a ait künye ve arkadaşına ait bir miktar birikmiş parayı alıp kayıplara karıştı. Eve geldiğinde kapının açık olduğunu gören Seval Maruf, polisi arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen polislerden bir bölümü binanın etrafını sararken bir bölümü de olayın meydana geldiği kata çıktı. Evde yapılan aramada kimse bulanamazken, polis bu kez binanın terasına baktı. Aramalara rağmen hırsız ya da hırsızlar bulunamadı.Evin kira parası ve bilekliği çalınan Seval Maruf gözyaşı döktü. Polis, yangın merdiveninden kaçtıklarını tahmin ettiği hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.