Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru

Bu haber kez okundu.

Özgecan Aslan'ın öldürüldüğü yerde kan donduran nesnelere rastlandı

Tarsus Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından çekilen fotoğraflarda, Aslan’ın cesedinin Alman Mezarlığı diye bilinen mıntıkada otoyolun yaklaşık 100 metre aşağısında, bir kayalığın altında yakılmış halde olduğu görülüyor.Olay yerinde Özgecan’ın cesedinin yanı sıra genç kızın kanlı kazağı ve kaşkolu da bulundu. Ayrıca zanlı Suphi Altındöken tarafından cinayette kullanılmış olabileceği düşünülen bir bıçak ile cesedi yakarken kullanılmış olabileceği sanılan bir çakmak da arazide bulundu.Aslan Ailesi’nin avukatı Efkan Bolaç, Altındöken Ailesi’nin evinin çevresinde kamera kayıtlarının olabileceğini ve bunların dosyaya getirilmesini istediklerini belirtti. Ayrıca Suphi Altındöken’in eşi Neslihan’a sildirdiği cep telefonu mesajlarının da kurtarılması için talepte bulunduklarını ifade eden Bolaç, “O mesajların içeriğini öğrenmek istiyoruz. Buna göre cinayete başkaca kişilerin karışıp karışmadığını öğrenebiliriz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.