Öne Çıkanlar Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Girne Üniversitesi Edmonton Rovers Leyla Aydemir ingiltere cocuk İngiltere 23 nisan

Bu haber kez okundu.

Özgecan cinayetinin ikinci vakası Adana'da gerçekleşti

Merkez Çukurova ilçesinde ismi açıklanmayan 17 yaşındaki kız, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüse bindi.

CİNSEL SALDIRI GİRİŞİMİ
Son durağa yaklaşırken genç kızın haricindeki diğer yolcuların araçtan indiği, sürücünün ise Kurttepe Mahallesi'ndeki son durağı geçerek yola devam ettiği öne sürüldü. Bir süre sonra kimsenin olmadığı alanda minibüsü durduran sürücünün araçta genç kıza cinsel saldırı girişiminde bulunduğu iddia edildi.

ZANLI YAKALANDI
Kendisine direnen genç kızı araçtan indiren şoförün olay yerinden kaçtığı ileri sürüldü.Genç kızın durumu bildirmesi üzerine polis ekipleri, şüpheli minibüs sürücüsü Ali C'yi (25) yakaladı.

TIRNAK İZLERİ KALMIŞ
Emniyet müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan evli ve 1 çocuk babası zanlı Ali C. sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Zanlının yüzünde tırnak izleri olduğu görüldü.Buradaki işlemleri tamamlanan şüpheli daha sonra adliyeye sevk edildi.

ÖZGECAN ASLAN GİBİ MİNİBÜSTE TEK KALMIŞ
Mersin'in Tarsus İlçesi'nde minibüs şoförü tarafından öldürülen Özgecan Aslan gibi minibüste tek kalan genç kızı ağaçlık alana götürerek taciz ettiği ileri sürülen şüpheli suçlamayı kabul etmedi. A.Ç., ifadesinde, "Benden, sigara ve para istedi. Vermeyince iftira atıyor" dedi.A.Ç., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

BAŞSAVCILIK AÇIKLAMA YAPTI
Gözaltına alınan minibüs sürücüsü Ali C., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Yüzündeki tırnak izi sorulan sürücü, arkadaşıyla şakalaşırken bu durumun olduğunu söyledi. Polis, genç kız ile sürücüden aldığı doku örneklerini de karşılaştırdı. Bu arada Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, gözaltına alınan Ali C.'nin tutuklanması talebiyle sevk edildiği nöbetçi Adana 4. Sulh Ceza Hakimliği'nce ''Çocuğun Cinsel İstismarı" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiğini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.