Öne Çıkanlar londra türkiye londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği KKTCyi

Bu haber kez okundu.

Patlamanın yaşandığı yerde 2 metre genişliğinde çukur oluştu

Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadı yakınında çevik kuvet ekiplerine yönelik yapılan saldırıların ardından saat 05.00 sıralarında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç olayın yaşandığı yerde incelemelerde bulundu. Patlamanın yaşandığı yerlerden biri olan stadın hemen yakınındaki Beleştepe olarak bilinen alana gelen Bakan Kılıç, yetkililerden bilgi aldı.

PATLAMANIN YAŞANDIĞI YERDE ÇUKUR OLUŞTU

Beleştepe'deki patlamanın şiddetiyle alanda yaklaşık 2 metre genişliğinde çukurun oluştuğu görüldü. Karayolları ekipleri ise çukuru kapatmak için çalışma başlattı.Olay yeri inceleme ekiplerinin delil çalışmalarını tamamladığı noktalarda belediye işçileri çevrede temizlik çalışmalarına başladı. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

BAKANLAR OLAY YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, bombalı saldırının meydana geldiği yerde inceleme yaptı.Burada incelemelerde bulunan Kurtulmuş ve beraberindeki bakanlar, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'dan bilgi aldı.

SAVCILAR OLAY YERİNDE

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, Terör ve Örgütlü Suçlardan Sorumlu Başsavcıvekili İsmail Uçar ile aynı büroda görevli 3 savcı, olay yerine giderek inceleme yaptı. Başsavcılık, terör saldırısına ilişkin soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.