Öne Çıkanlar Ambargoed Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere

Bu haber kez okundu.

PKK bu kez Diyarbakır'da gazeteci kaçırdı

PKK'lılar işçi ve memurların ardından bu kez de Diyarbakır'da bir gazeteciyi kaçırdı.İlke Haber Ajansı muhabiri Ali Adiyaman, aile ziyatereti için gittiği Silvan'da PKK terör örgütü tarafından kaçırıldı.Olay bu gün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Ali Adıyaman ailesiyle birlikte akraba ziyareti için Dağcılar köyünde Erkenciler mezrasına gitti.Bir pikap ile mezraya giden PKK'lılar, Ali Adıyaman'ın bulunduğu eve gitti. Herkesi dışarı çıkardı. Kimlik kontrölü yaptı.Adıyaman'ın kimlik kontrölü sırasında ilke haber ajansı muhabir olduğunu öğrenen PKK'lılar, Adıyaman'ı ve aracını alarak köyden kaçtı.Gazeteci Ali Adıyaman'ın ailesi yaşanalar karşısında hem şaşkın hem üzgün. Aile şimdi evlatlarından gelecek güzel haberi bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.