Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe Aytac uk

Bu haber kez okundu.

Pompalı tüfekle evi bastı

Koray S. (29) pompalı tüfekle, Rahime T.'nin (29) merkez Yenişehir İlçesi İnönü Mahallesi'ndeki evine gitti. Aile tarafından içeri alınmayan zanlı eve girmek için kapıyı zorlayınca durum polise bildirildi. Bu sırada zanlının içeri girmesinden korkan Rahime T. ile 2 kız kardeşi ve annesi kendilerini evin arka balkonuna kilitledi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri bina çevresinde önlem alıp ailenin kurtarılması için itfaiye ekiplerinden destek istedi. Apartmanın arkasındaki bir okulun bahçesine gelen itfaiye aracının merdiveniyle üçüncü kattaki balkona çıkan polisler, yanlarında köpeği de bulunan aileyi kurtardı.Bu arada binaya giren özel harekat ekipleri de apartman içerisindeki zanlıyı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.Zanlı Koray S, binadan çıkartılışı sırasında kendisini görüntüleyen gazetecilere "Namus için yaptım namus" dedi. Daha sonra Emniyet Müdürlüğü'nde görüntülenen zanlı, bir gazetecinin "Evlendirilmediğin için mi yaptın" şeklindeki sorusuna "Sorun bizim başımızın göklerde olması" şeklinde yanıt verdi. Kızlarıyla Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen anne Sultan T. ise zanlının kızıyla evlenmek istediğini, müsaade etmeyince olayın yaşandığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.