Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı filiz altın kelebek ödül töreni kurban ayramı tv programı Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

Şafak vakti terör operasyonu

Operasyon kapsamında, Sultangazi ilçesinde önceden belirlenen adreslere baskın düzenlendi. Operasyona Özel Harekat polisleri ve Çevik Kuvvet ekipleri de destek verirken, 'akrep' olarak tabir edilen zırhlı araçlarda sokak ve cadde başlarında güvenlik önlemi aldı. Operasyonun detayıyla ilgili bilgi verilmedi. Operasyonda gözaltına alınan bazı şüpheliler de sivil araçlarla sağlık kontrolünden geçirilmek için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Polisler eşliğinde sivil araçlardan inen şüpheliler sloganlar atarak hastaneye girdi. Hastanedeki işlemlerin ardından şüpheliler sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.