Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi

Bu haber kez okundu.

Şantaj yapan kişiye 1 yıl 15 ay ceza

İstanbul'da yaşanan bu olayın ardından Bakırköy 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuksuz sanık Serkan S. ile avukatı katıldı.Davanın karar duruşmasında esas hakkındaki mütalaasını veren Cumhuriyet Savcısı Abdurrahman Hakan Avşar, olay tarihinden önce şikayetçi Melek E. ile sanık sağlık memuru Serkan S'nin Bakırköy Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde karşılaşarak tanıştıklarını ve bir süre arkadaşlık yaptıklarını belirtti.Savcı Avşar'ın mütalaasında, şikayetçi ile sanığın arkadaş oldukları dönemde birlikte fotoğraf çektikleri ve mesajlaştıkları, daha sonra Melek E'nin sanıktan ayrılarak eşine döndüğü, sanık Serkan S'nin Melek E'nin kendisinden ayrıldığı takdirde eşine fotoğraflarını göstereceği şeklinde tehdit mesajları attığı kaydedildi.Sanık Serkan S'nin her ne kadar savunmalarında şantaj yapmadığını iddia etse de sanığın çok sayıda  mesajının müşteki Melek E'yi zorlama ve şantaj amacını taşıdığı ifade edilerek, 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası ve 5 bin lira adli para cezasına çarptırılması istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.