Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

Savcının vurulduğu odada tadilat yapılıyor

Camı ve kapısı değiştirilirken, adı İstanbul Adalet Sarayı’na verileceği belirtilen Savcı Kiraz’ın odasının kapısında asılı bulunan ismi de kaldırıldı.İstanbul Adalet Sarayı’nda Berkin Elvan’ın ölümüne ilişkin soruşturmayı yürüten Savcı Mehmet Selim Kiraz, 31 Mart günü 6. kattaki 323 nolu odasında iki terörist tarafından rehin alınmıştı.Rehine krizinin ardından yaşanan çatışmada Savcı Kiraz’ın kurtarılması için odasının kapısı ve duvarı fünye ile patlatılmış, olayın yaşandığı bölümde ağır tahribat meydana gelmişti. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Savcı Kiraz’ın odasının bulunduğu koridor kapatılmıştı. Birkaç gündür kapalı olan bölümde Kiraz’ın odasındaki kırılan cam ve kapılar değiştirilirken, duvarlardaki kurşun delikleri de tadilatla kapatıldı. Temizlik görevlilerince temizlenen odanın bulunduğu koridor ise geçişlere açıldı. Adı İstanbul Adalet Sarayı’na verileceği belirtilen şehit savcının odasının kapısında asılı bulunan ismi kaldırılırken, odanın bir başka savcıya verilip verilmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.