Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

Seçim sonrası MHP'li Oktay Vural'dan açıklama

MHP Grup Başkanvekili ve 24. Dönem İzmir Milletvekili Oktay Vural, mevcut sonuçlarla AKP iktidarları devrinin kapandığını ifade etti. BBC Türkçe'ye konuşan Vural, "Tek başına iktidar olamayan AKP önümüzdeki dönemde dağılma yaşanacaktır" dedi.Vural, partisinin koalisyon olasılıklarını nasıl değerlendirdiği yönündeki soruya ise "Şu an bunları konuşmak için erken. Genel merkezimiz değerlendirmeyi yapacaktır" dedi.

'Gizli koalisyon, açık koalisyona

dönüşecek mi göreceğiz'

Mevcut tabloda HDP’nin barajı aşmasını da yorumlayan Oktay Vural, "Baştan beri söylüyorum. HDP’nin seçime parti olarak girmesi bir projedir. Bundan sonraki süreçte izleyeceğiz. AKP ve HDP arasındaki gizli koalisyon, açık koalisyona dönüşecek mi göreceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.