Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

Seferihisar'da kuyumcu soygunu

İzmir Seferihisar Mersinalanı Mahallesi, Cumhuriyet caddesindeki Değerli Kuyumculuk'ta meydana geldi. Mesainin bitmesini bekleyen kuyumcu Akın Gelmez (33), tezgahın arkasında oturuyordu. Bu sırada kuyumcuya giren iki kişi, Gelmez'den altınları torbanın içerisine koymasını istedi. Bir soyguncu altınları elindeki çuvala koymaya çalışırken diğeri silahını Gelmez'e doğrulttu. Kuyumcu Akın Gelmez de, tezgah altında bulunan ve kuru sıkı olduğu belirtilen silahı almaya teşebbüs edince cani soyguncu, Gelmez'in sırtına 2 el ateş edip olay yerinden kaçtı. Akın Gelmez yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Soyguncular ise olaydan yaklaşık iki saat sonra yakalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.