Öne Çıkanlar Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Girne Üniversitesi Edmonton Rovers Leyla Aydemir ingiltere cocuk İngiltere 23 nisan

Bu haber kez okundu.

Selahattin Demirtaş değişikliğiyle şoke etti

Demirtaş'ın Meclis'teki resmi giyim tarzı dışında spor giyimi ve güneş gözlükleri dikkat çekti.Demirtaş'ın Nevruz kutlama alanında bir Kürt kadınıyla çekilen fotoğrafı sosyal medyada oldukça büyük ilgi gördü.

NEVRUZ KUTLAMALARINA SOĞUĞA RAĞMEN YOĞUN KATILIM...

Vatandaşlar, yoğunluk nedeniyle yaklaşık bir kilometre mesafede araçlardan inerek, yaya olarak kutlamanın yapılacağı alana geldi. Yaklaşık 500 litre mazot, 15 ton odunun kullanıldığı Nevruz ateşi yakıldı. Aralarında Demokratik Toplum Kongresi'nin de (DTK) bulunduğu tertip komitesince düzenlenen Nevruz kutlamasına katılmak için kentin farklı noktalarından belediyeye ait araçlarla parka ücretsiz taşınan vatandaşlar, yoğunluk nedeniyle yaklaşık bir kilometre mesafede araçlardan inerek, yaya olarak alana geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.