Öne Çıkanlar londra Aydın Çubukcu koronavirüs maç saat kaçta Bursa Kebap Evi londra Wolverhampton Nottingham yurt dışı Zöhre İngilizlerin Atatürk saygısı

Bu haber kez okundu.

Semra Eren Nijhar SABEV Avrupa Temsilcisi oldu

Vakfın ana amacı Türkiye’de sosyal hizmetlerin ve sosyal çalışma mesleğinin tanınması, yaygınlaşması ve etkinleşmesidir. Bu nedenden dolayı SABEV bu alanlarda araştırma, eğitim ve yayın çalışmaları yapmaktadır..

Semra Eren-Nijhar SABEV’le ilgili : “SABEV Türkiye’de Yaşam Destek Merkezi gibi çok önemli çalışmalara imza atmış ve yine çok yakın bir zamanda DEbRA ile birlikte çalışma  kararı alarak Türkiye’de bu alanda ilkleri gerçekleştiren bir vakıf olmuştur” dedi.

“Başta Almanya olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde ortak proje çalışmaları yapan , Göç Araştırmaları Bölümü’nü açarak, SABEV’in  yine bu alanda önemli bir merkez olmayı hedeflediğini” sözlerine ekleyen Semra Eren-Nijhar,  vakıf başkanı Prof.Dr. Ilhan Tomanbay’ın titiz çalışmasıyla SABEV kitaplığının ve belgeliğinin tüm dünyada yararlanmak isteyenlerin hizmetine açık oldugunu ve sosyal hizmetler alanında basılmış hemen hemen tüm yayınların bu kitaplıkta bulunmakta oldugunu vurguladı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.