Öne Çıkanlar maç ne zaman No Tax for Genocide Oscar 2024 Ödül Töreni Londra TTFF veteran Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları Tugay Durak Birleşik Krallık İngiltere Göçmenlik Sistemindeki y The Old Church Yasmine Dar

Bu haber kez okundu.

Şirvan'daki faciayla ilgili acı haber geldi

Şirvan ilçesi Maden köyündeki bir bakır madeninde meydana gelen heyelan sonucu göçük altındaki 6 işçinin kurtarılması için bölge illerden sevk edilen AFAD ve UMKE ekipleri ile Türk Kızılayı, jandarma ve maden şirketine ait ekipler çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yürütülen çalışmalar çerçevesinde sabah saatlerinde ekskavatör operatörü Kerem Arat isimli işçinin cansız bedenine ulaşıldı. 

Madende 17 Kasım Perşembe günü meydana gelen heyelanda 16 işçi göçük altında kalmıştı. 11 işçinin cenazeleri göçük altından çıkartılırken, 5 işçinin bulunması için çalışmalar vardiyalı olarak sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.