Öne Çıkanlar Gallipoli Restoran Gallipoli angel Dilek Livaneli londra Atatürkçü Düşünce Derneği londra Türk markaları Londra Büyükelçisi Ertaş londra bayram Lig Şampiyonu Trabzonspor UK TTFF Discnow Cyprus Cyprus Premier Lig

Bu haber kez okundu.

Şirvan'dan kötü haber geldi, ölü sayısı artıyor

Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Maden köyünde meydana gelen heyelanda göçük altında kalan işçilerden birinin daha cansız bedenine ulaşılmasıyla cesetlerine ulaşılan işçi sayısı 4'e çıktı.Maden köyü yakınlarında açık bakır madeninde meydana gelen heyelanda 15 işçi toprak altında kalmıştı. Akşam saatlerinde yapılan çalışmalarla 3 işçinin cesedine ulaşılmıştı. Sabahın ilk ışıkları ile AFAT ve Sivil Savunma ekiplerinin yaptığı hummalı çalışma sonrasında toprak altında kalan bir işçinin daha cesedine ulaşıldı. Şimdiye kadar 4 işçinin cansız bedenine ulaşılırken, toprak altında kalan 11 işçiye ulaşmak için iş makineleriyle kapanan yollar açılarak arama tarama faaliyetleri devam ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.