Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu İbrahim Doğuş

Bu haber kez okundu.

Sivas'ta polisleri taşıyan otobüs devrildi 3 şehit

Sivas Valisi Alim Barut, Gümüşhane'den görevden dönen polisleri taşıyan otobüsün İmranlı'da devrildiğini belirterek, "Bana gelen ilk bilgi, 3 şehidimizin olduğu yönünde" dedi.Barut,araçta 42 yolcu bulunduğunu ifade ederek, "Bana gelen ilk bilgi, 3 şehidimizin olduğu yönünde ayrıca 8-9'u ağır olmak üzere 17 yaralımız var. Yaralıların hastanelere sevki için bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi" diye konuştu.Barut, otobüsteki polislerin Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı görev yaptığı bilgisinin kendisine iletildiğini söyledi. İmranlı ilçesinde devrilen otobüsteki polislerin Malatya Emniyet Müdürlüğünde görevli olduğu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gümüşhane programında görev aldıktan sonra Malatya'ya dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi.Alınan bilgiye göre, Erdoğan'ın Gümüşhane programında görev aldıktan sonra Malatya'ya dönmek üzere yola çıkan Çevik Kuvvet ekiplerini taşıyan 3 otobüsten en arkadaki, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen, 44 PP 260 plakalı otobüs, Erzincan-Sivas karayolunun Ortaköy mevkisinde rampadan inerken yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yan devrildi.Yolun sağ tarafına devrildikten sonra arka kısmı yamaca çarpan otobüsteki polislerden 3'ü şehit oldu, çok sayıda polis yaralandı.Kaza yerine Sivas, İmranlı, Zara, Hafik ve Erzincan'dan çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlileri, arama-kurtarma ekipleri ve güvenlik güçlerinin yardımıyla hastanelere kaldırıldı.İmranlı Kaymakamı İshak Çınar, olay yerine gelerek ekiplerin çalışmalarını koordine etti.Yaralı polislerden bir kısmının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Bu arada, kazadan yara almadan kurtulan polislerin ve diğer otobüslerdeki emniyet personelinin polisevine yerleştirileceği belirtildi.

Malatya Valisi Kamçı

Öte yandan, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasına ilişkin, "3 şehidimiz, 17 yaralımız var. Polislerimizin hepsi Malatya Emniyet Müdürlüğünde görevli" dedi.Kamçı,görevden dönen polisleri taşıyan otobüsün İmranlı'da devrildiğini belirterek, "3 şehidimiz, 17 yaralımız var. Polislerimizin hepsi Malatya Emniyet Müdürlüğünde görevli. Gelen ilk bilgiler bu yönde" diye konuştu.Sivas'ın İmranlı ilçesinde otobüsün devrilmesi sonucu 3 polis şehit olmuş, çok sayıda polis yaralanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.