Öne Çıkanlar Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Londrada çocuk felci virüsü son durum Psikolog Alptekin Aydin Avrupalı Bitti Dediğin Anda Kaderin Yeniden Yazılır ÇATI londra Atatürk

Bu haber kez okundu.

Siyasi partilerin son miting yerleri belli oldu

Yoğun bir propaganda dönemi geçiren siyasi parti liderlerinin, miting programlarında sona yaklaşıldı. Milletvekili seçimleri dolayısıyla miting maratonunu 25 Nisan'da Erzurum'da başlatan Ak Parti, son mitingini, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla Konya'da gerçekleştirecek. Davutoğlu, şimdiye kadar 73 ilde vatandaşlarla buluştu, en son il mitingini Kırıkkale'de yaptı. İstanbul ve Ankara'da il mitinglerinin yanı sıra ilçelerde de vatandaşlarla bir araya gelen Başbakan Davutoğlu, bazı günler 3, bazı günler de 2 ilde hitap etti. Eşi Sare Davutoğlu, bazı bakan ve AK Parti'nin üst düzey yöneticileriyle mitinglere katılan Davutoğlu, seçim çalışmaları dolayısıyla gittiği illerde 3-4 saat kalırken, Mardin ve Diyarbakır'da ise birer gece konakladı. Mitinglerde yaklaşık 40 dakika süren konuşma yapan Davutoğlu, konuşmasının ardından illerin milletvekili adaylarını da tanıttı.    

Başbakan Davutoğlu, seçim gününe kadar bugün Yalova, yarın Edirne ve Kırklareli, 5 Haziran'da Kahramanmaraş, Gaziantep ve Kilis, 6 Haziran'da da Antalya ve Konya'da miting düzenlemeyi planlıyor. Davutoğlu, gerçekleştireceği bu mitinglerle 81 ilde vatandaşlarla buluşmuş olacak

Başbakan Davutoğlu, son mitingi yaptığı Konya'da konaklayarak, oyunu da bu ilde kullanacak.

Kılıçdaroğlu, 61 ilde vatandaşlarla buluştu 

Seçim kampanyasına 26 Nisan'da Edirne'den başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise bugüne kadar 61 miting düzenledi. Kılıçdaroğlu, il mitinglerinin yanı sıra İskenderun, Tarsus, Lüleburgaz, Karadeniz Ereğli gibi büyük ilçelerde de seçmenle buluştu. Kampanya öncesi İstanbul Maltepe'de büyük bir miting gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, 9 Mayıs'ta da İstanbul'da ilçe ziyaretlerinde bulundu. Kılıçdaroğlu, 31 Mayıs Pazar günü ise "Büyük Ankara Mitingi"ni gerçekleştirdi. Kendi seçim bölgesi İzmir'deki mitingi 30 Mayıs'ta yapan Kılıçdaroğlu, bugün ise memleketi Tunceli'nin yanı sıra Elazığ ve Malatya'da seçmenle bir araya geliyor. Miting programını 6 Haziran'da İstanbul 1. Bölge ilçelerinde yapacağı seçim çalışmasıyla tamamlayacak Kemal Kılıçdaroğlu'nun oyunu Ankara'da kullanması bekleniyor.

Kılıçdaroğlu, 65 il mitingi yaparak, seçim maratonunu sona erdirecek.

Bahçeli, son mitingini Adana'da yapacak

Seçim kampanyasını 6 Mayıs'ta Çankırı'da başlatan Bahçeli, bugüne kadar 44 ilde düzenlenen mitinglerde halkla buluştu. Bir günde 2 ya da 3 ilde miting yapan Bahçeli, 24 Mayıs'ta Ankara'da, 31 Mayıs'ta ise İstanbul'da miting yaptı. Bahçeli, son mitinglerini yarın Osmaniye ve Adana'da yapacak.

Bahçeli, 26 Nisan'da Almanya'nın Oberhausen kentinde, Oberhausen Arena'da düzenlenen "Türkiye Sevdası Kutlu Yürüyüş Şöleni" mitinginde yurt dışı seçmenlerle bir araya gelmişti.

HDP Eş Genel Başkanlarının son mitingleri Diyarbakır ve Van'da     

Seçim çalışmaları kapsamında HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş 22, Figen Yüksekdağ ise 19 ilde miting düzenledi. Demirtaş son mitingini 5 Haziran'da Diyarbakır'da, Yüksekdağ ise son mitingini 6 Haziran'da Van'da gerçekleştirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.