Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Sultangazi'de terör örgütüne helikopter destekli operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Sultangazi'de tespit edilen bir adrese yönelik çevik kuvvet, özel harekat, polis helikopteri ve itfaiye desteği ile operasyon gerçekleştirdi.Çevik kuvvet, zırhlı polis araçları ve TOMA'larla alınan geniş güvenlik önlemleri altında mahalleye gelen polis ekipleri, bir apartmanın 4. katında bulunan ve bir dergiye ait olduğu öğrenilen dairenin demir parmaklıklarını itfaiye merdivenine tırmanarak kesti. İçeri giren polis ekipleri, burada bulunan 2'si kadın 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyon sırasında polis helikopteri bölgede uçarak koordinasyon sağladı.

Polis ekipleri operasyon düzenlenen adreste aramalar yaptı.Öte yandan, Kağıthane'de uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen sokak satıcılarına yönelik operasyon yapıldı.

Tespit edilen çok sayıda adrese çevik kuvvet desteği ile operasyon gerçekleştiren polis ekipleri, aralarında kadınların da olduğu bazı şüphelileri gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda, bir miktar uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği düşünülen paralara el konuldu.Gözaltına alınan şüphelilerden bazıları Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.