Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir ingiltere Barkley Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice En İyi Britanya Yapımı Film

Bu haber kez okundu.

Sünnet düğününde kavga çıktı

Olay, saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan akraba 2 ailenin fertleri, bir sünnet düğünü vesilesiyle Mimar Sinan Mahallesi Spor Kompleksi'nde bir araya geldi. İki aile arasında başlayan tartışma, büyüyerek kavgaya dönüştü. Taraflar birbirlerine silah, satır ve falçatalarla saldırmaya başladı. Olayda biri ağır 10 kişi yaralandı. Yaralılar, Silivri Devlet Hastanesi ile bölgedeki diğer çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Celal Aksu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

HASTANEDE GÜVENLİK ÖNLEMİ

Kavganın ardından, akraba iki ailenin bazı fertleri Silivri Devlet Hastanesi önünde toplandı. Yaşanan gerginlik üzerine, Çevik Kuvvet polisleri hastanenin Acil Servis bölümünü kalkanlarla kapatıp, hastane bahçesi ve dışında TOMA ve 'akrep' olarak tabir edilen zırhlı araçla tedbir aldı.  Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.