Öne Çıkanlar londra türkiye ingiltere acun ılıcalı Londradan İtalya turuna londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği

Bu haber kez okundu.

TOMA 18 polisi ezdi

Adıyaman'da Kobani halkına destek vermek amacıyla başlatılan fakat daha sonra amacını aşarak olayların çıktığı eylemlerde, göstericiler AK Parti binasını ve polisleri taşladı. Çeşitli işyeri ve bankaların camını kıran ve çevreye zarar veren göstericiler Karapınar Caddesi'ne trafiğe kapattı. Lastikler yakılarak yola barikat kuran göstericiler, polisin caddeye girmesine izin vermedi.

TOMA ANİDEN GERİ GELİNCE 18 POLİSE ÇARPTI

Özel Hareket ve Çevik Kuvvet polislerinin yanı sıra Jandarma Özel Hareket Timlerinin de destek verdiği müdahale esnasında, TOMA'nın aniden geri geri gelmesi üzerine arkasında bulunan polisleri ezerek yaraladı. TOMA'nın arkasında bulunan polislerden 18'i hafif şekilde yaralandı.Gösterilerde bir gazeteci ayağından, bir gazeteci ise kafasından atılan taşlar nedeniyle yaralandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.