Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Trabzon'da soba faciası

Akcabat'ta meydana gelen olayda 62 yaşındaki Medine ve 65 yaşındaki Mahmut Kalyoncu ile torunları 11 yaşındaki Mert Ali Kalyoncu öldü Kalyoncu çiftinin engelli oğlu 30 yaşındaki Erhan Kalyoncu ile diğer torunları 12 yaşındaki Mahmut Can Kalyoncu tedavi altına alınd.Yaylacık Mahallesi'ndeki bir apartmanda oturan Medine Kalyoncu ile eşi Mahmut Kalyoncu ve engelli oğlu Erhan ve torunları Mert Ali ile Mahmut Can Kalyoncu sobadan sızan gazdan zehirlendi. Mahmut Kalyoncu’nun işyerine gitmemesi üzerine merak ederek eve giden çalışanı Emin Civelek uzun süre kapıyı çaldı. Mahmut Can Kalyoncu’nun yarı baygın halde kapıyı açması üzerine içeri giren Civelek, evdekileri hareketsiz yatarken bulunca 112 Acil Servisi’ni aradı. Sevk edilen ekipler, Medine, Mahmut ve Mert Ali Kalyoncu’nun öldüğünü tespit etti. Mahmut Can ve Erhan Kalyoncu ambulansla Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.