Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu Min-Jae Kim

Bu haber kez okundu.

Tunceli'de PKK ile sıcak temasa giren 2 asker şehit düştü

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde bulunan Aliboğazı Bölgesi'ne düzenlenen operasyona katılan güvenlik güçlerine bu sabah PKK'lı teröristler tarafından ateş açıldı. Açılan ilk ateşte yaralanan 2 asker, kaldırıldıkları hastanede kurtarılamayarak şehit düştü.

5 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Güvenlik güçlerinin Tunceli'nin Çemişgezek İlçesi Aliboğazı Bölgesi'ne geçen hafta başında teröristlere karşı başlattığı hava destekli operasyona bu gün de devam edildi. Çemişgezek, Ovacık ve Hozat ilçeleri üçgeninde bulunan Aliboğazı Bölgesi'nde devam eden operasyonlarda şimdiye kadar 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Bu sabah Aliboğazı Vadisi'nin iç kesimlerine ilerleyen özel eğitimli askerlerin üzerine PKK'lı teröristler tarafından ateş açıldı. Güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada açılan ilk ateşte 2 asker ağır yaralandı. Bölgedeki terör hedefleri, kobra hepikopterleriyle ateş altına alındıktan sonra, yaralı askerler helikopterle alınarak Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Ancak iki asker de kurtarılamayarak şehit düştü.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.