Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir ingiltere Barkley Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice En İyi Britanya Yapımı Film

Bu haber kez okundu.

Türkiye'nin genelinde gece yarısı elektrikler kesildi iddiası

Türkiye genelinde bazı bölgelerde saatler gece yarısını gösterdiği anda elektrik kesintisi yaşandığı bildirildi. Bazı şehirlerde yaklaşık 20 dakikalık kesintinin ardından elektrikler tekrar geldi.Adıyaman, İzmir, Çanakkale, Kayseri, Bursa, İstanbul, Aydın, Mersin, Rize, Denizli, Urfa, Gümüşhane, Giresun, Trabzon, Uşak, Erzurum, Batman, Kocaeli, Ordu ve Kars’ta dün gece elektrikler kesildi.
Çanakkale'de şehir merkezinin büyük bölümünde elektrik kesintisi yaşandı. Yaklaşık 20 dakika sonra şehrin bir bölümüne elektrikler verilirken, geri kalanına da verilmesi için çalışma başlatıldı. Kentte saat 00.00 itibari ile aniden elektrikler gitti. Şehir merkezinin yüzde 90'ında elektrik kesilmesi sonucu kent karanlığa büründü. Elektriklerin kesilmesi sebebiyle polis ekipleri belli noktalarda görev alırken, bazı işyerlerinin alarmları çalmaya başladı. Dışarıda olan vatandaşlar, karanlıkta yolda yürürken cep telefonlarının ışığını ve fener kullandı. Kesinti sebebi olarak ana trafodaki sorun gösterildi. Yaklaşık 20 dakika sonra kentin büyük bölümüne bir süre sonra elektrikler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.