Öne Çıkanlar Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları The Old Church Yasmine Dar Leyla Aydemir ingiltere cocuk İngiltere 23 nisan Türkiye için GREAT burs Komedi Gazinosu Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Usta sanatçının ailesinden Cumhurbaşkanı'na gönderme

Büyükburç'un Türk Bayrağına sarılı tabutunun başında torunu Lale Han Kaya vardı. Lale dedesinin tabutuna dokundu, fotoğrafını okşadı.

CUMHURBAŞKANININ SÖZLERİNE YANIT
Kızları Evren Erol Büyükburç ve Özlem Kaya Büyükburç taziyeleri kabul ediyor. Büyükburç'un kızları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Programı öncesi ölümü düşündürücü" sözlerini de değerlendirdi. Hem Evren Erol  hem de Özlem Kaya Büyükburç şüphelerinin olmadığını söyleyip, babalarının kalp ve şeker hastası olduğunu hatırlattı. Evren Erol Büyükburç babasının doğal yollardan öldüğünün doktor tarafından da tespit edildiğini söyledi. Büyükburç'un cenazesi  Levent Camii'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

MURAT EVGİN: ÇINARLAR AYAKTA ÖLÜR
Ölmeden bir gün önce Erol Büyükburç ile bir araya gelen  Murat Evgin de tören alanındaki yerini aldı.  Üzüntüsü her halinden belli olan Evgin "Bugün bu kalitede bir müzik yapabiliyorsak bunun sebebi Erol Büyükburç'tur. O sanatı ve sözleriyle sivrilen bir insandı. Yol açan bir insandı. Sadece bir şarkıcı değil, besteci, söz yazarı, kukla oynatıcısı, kostüm tasarımcısı...Son akşam 'Uzun İnce bir Yoldayım' türküsünü söyledik. Şarkının bir yerinde dilimi sürçtü yoksa bilerek mi söyledi, Allah mı söyletti bilmiyorum 'Erişmek istiyorum menzile' dedi. Mutlu bir akşam geçirdik ve sabah ölüm haberini aldık. Çınarlar ayakta ölür. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin. O bir efsaneydi..." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.