Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu İbrahim Doğuş Bozcader londra yönetim kurulu

Bu haber kez okundu.

Van'da eylem hazırlığında olan PKK'lı terörist yakalandı

Alınan bilgiye göre, Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütünü dağ kadrosundan gelerek kentte eylem yapmayı planlayan teröristi takibe aldı.Ferit Melen Bulvarındaki Valilik binası yakınında operasyon düzenleyen ekipler, teröristi üzerinde iki el bombası ile tabanca kılıfıyla gözaltına aldı.Gözaltına alınan terörist ifade işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü. Teröristin canlı bomba olma ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Valilikten yapılan yazılı açıklama ise şu bilgilere yer verildi: 

 "Kırsaldan ilimize gelmiş ve eylem hazırlığında olan 1 örgüt mensubu, 21 Mayıs 2016 günü il merkezinde yapılan operasyonda, 1 silah, 2 şarjör ve 2 el bombası ile yakalanmıştır. Konuyla ilgili adli tahkikat ve çalışmalar devam etmektedir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.