Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Yarın İstanbul'da trafiğe kapalı olacak yollar

36. Vodafone İstanbul Maratonu yarın koşulacak. 36 yıldır iki kıtayı birleştiren maraton, Altunizade'den başlayacak, Sultanahmet'te sona erecek.Herkese açık olan halk koşusunun kontenjanı bu yıl 100 bin kişiyle sınırlı tutuldu.
BU YOLLARA DİKKAT
Geçmişte olduğu gibi bu sene de Pazar günü sabahtan itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak. Maraton nedeniyle, trafiğe kapatılacak yerlerin başında Boğaziçi Köprüsü geliyor.Ayrıca Barbaros Bulvarı, Beşiktaş Meydanı, Dolmabahçe, Karaköy Meydanı, Ataköy 1. kısımdan Sirkeci'ye uzanan sahildeki Kennedy Caddesi ve Sultanahmet Meydanı da trafiğe kapalı olacak.Kapalı yollar saat 11.00'den itibaren kademeli olarak trafiğe açılacak. Etkinlik 4 ayrı kategoride gerçekleşecek.Maraton, 42.195 metrelik parkurda koşulacak. Diğer kategoriler, 15 ve 10 kilometrelik koşular ile 8 kilometrelik halk yürüyüşü.Maratona sadece Türkiye'den değil, yurtdışından da katılım var.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.