Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Dr. Ali Tekin Atalar Pandemiye

Bu haber kez okundu.

Yasa dışı dinleme operasyonunda flaş gelişme yaşandı

Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliği, usulsüz dinlemelere ilişkin emniyetteki "paralel yapı" operasyonu kapsamında, istihbarattan sorumlu eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Muharrem Durmaz'ın da arasında bulunduğu 3 şüphelinin tutuklanmasına, 1 kişinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına hükmetti.Avukatlarıyla akşam saatlerinde adliyeye gelen istihbarattan sorumlu eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Durmaz ile emniyet mensupları Mustafa Çelik, Osman Gülbel ve Hakan Kirpi'nin, Nöbetçi Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliğinde ifadesi alındı.Hakimlik, Muharrem Durmaz, Mustafa Çelik ve Hakan Kirpi'nin tutuklanmasına, Osman Gülbel'in ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi. Şüphelilerin, "kamu görevlisinin resmi belgede sahtecilik yapması" suçundan tutuklandığı bildirildi.Böylece, operasyon kapsamında tutuklananların sayısı 9 oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.