Öne Çıkanlar Demir Leydi Ambargoed Yeşim Güzelpınar Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler

Bu haber kez okundu.

Yavuz Sultan Selim Bulvarı 8 Kasım'da hizmete açılıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan dev bulvarlar, parklar, arıtma tesisleri, koruma evleri, yaya üst geçitleri, köprüler ve bunlar gibi 88 proje ve hizmet alanı, 8 Kasım Salı günü saat 14.00’da, Yavuz Sultan Selim Bulvarı’nın Basınevleri Kavşağı’nda düzenlenecek törenle aynı anda hizmete alınacak.  Yapılacak toplu açılış töreniyle birlikte; Keçiören trafiğine nefes aldıracak, Fatih Köprüsü'ne alternatif Yavuz Sultan Selim Bulvarı başta olmak üzere çeşitli yol, köprü ve üst geçitler, Batıkent Çocuk Koruma Evi, Bala pazar yeri, çeşitli parklar, arıtma tesisleri, köy konakları gibi 88 proje ve hizmet alanı, Ankaralıların kullanımına sunulmuş olacak. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.