Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu Min-Jae Kim

Bu haber kez okundu.

YGS öğrencileri için ücretsiz olacak

İETT tarafından yapılan son açıklamada, 15 Mart Pazar günü yapılacak olan YGS sınavına girecek öğrenciler için 630 ilave ek sefer koyduğunu duyurdu.İETT açıklamasında, YGS sınavı vesilesiyle sefer sayılarının artırıldığı ve ana arterlere yeni hatlar konulduğu belirtildi. İETT'nin, sınava girecek öğrencilerin ücretsiz yolculuk edebileceği imtahan günü 55 hatta 77 ilave vasıta ile sefer sayısını 558'e çıkardığı kaydedildi. Hat olmayan üç güzergahta ise imtahan gününe özel ek 9 vasıta ve 72 sefer konulduğu, bu güzergahların Fatih Mahallesi-Taraf Yol-Aksaray, Fatih Mahallesi-Taraf Yol-Mecidiyeköy ve Mahmutbey-Yenibosna olarak planlandığı aktarıldı. Takviye hatların her birinin 3 araçla 24 sefer yapacağı ifade edildi. Açıklamada, mevcut olan 55 hattaki artan vasıta sayısının 77'ye, sefer sayısının ise 558'e çıktığı kaydedildi. Sınava girilecek okulların yoğun olduğu bölgelere hizmet veren hatlarla İETT'nin toplamda 86 ilave vasıta ve 630 ilave seferle imtahan günü hizmet sunacağı duyuruldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.