Avrupa Ajansı AVA Avrupalı Türklerin Sesi

Cyprus Paradise ve Korineum Golf Resort Glasgow Golf Show'da

EKONOMİ

Bu yıl ondördüncüsü gerçekleştirilen İskoçya Golf fuarı Glasgow şehrinin SEC fuar merkezinde gerçekleşti

Avrupa Ajansı (AVA) Glasgow - Bu yıl ondördüncüsü gerçekleştirilen İskoçya Golf fuarı Glasgow şehrinin SEC fuar merkezinde gerçekleşti. 3 gün süren fuar boyunca 20000'ne yakın ziyaretçi 165 katılımcı şirketin ürünlerini inceleyip golf tatil programlarını düzenlemeye çalışmışlardır.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde sadece kum güneş tarihi eserler ve kültürünün dışında zengin bir golf ürününün de bulunduğunu tüketicilerin bilgisine getiren Cyprus Paradise ve Korineum Golf yetkilileri Kuzey Kıbrısın her dalda ziyaretçilere hızmet verdiğini başarıyla sergiledi. £499’dan başlayan 1 haftalık Golf programlarının çok ilgi çektiği, fiyat ve kalitenin inanılmaz derecede çekici olduğu ziyaretciler tarafından her fırsatta dile getirilmiş olup rezervasyonla ilgili derhal harekete geçeceklerini belirtmişlerdir.

Cyprus Paradise ve Korineum Golf Resort yetkilileri yanı sıra fuara Edinburgh Türk Hava Yolları yetkilileri ve katılmış ve seferler hakkında değerli bilgiler sunmuştur.

Fuar ziyaretçilerinin yirmi Sterlin giriş ücreti ödeyip ziyaret ettiği fuarda Korineum Golf ve Cyprus Paradise şirketinin müşterek düzenlediği pavyona ilgi gerek aileler gerekse golfcü bay ve bayan gurupların ilgisini çekmiş olup 2020 yılı ve ileriye dönük olarak değerli temaslar gerçekleştirilmiştir.

İskoçyadan Ercana ve Larnakaya olan uçak seferleri ile gerçekleştirilecek Golf tatil programlarına olan ilginin yanında Kıbrısın kültür ve tarihi eserlerini de içeren bilgiler sunulmuştur.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.