Avrupa Ajansı AVA Avrupalı Türklerin Sesi

AC United 2 Trabzonspor UK 2

SPOR

AVRUPA SPOR/LONDRA - İngilizlerin ligi Barnet’te mücadele eden tek Türk futbol takımımız olan Trabzonspor UK’in elindenligin son şampiyonu AC United kendi evinde zor kurtuldu.

AVRUPA SPOR/LONDRA - İngilizlerin ligi Barnet’te mücadele eden tek Türk futbol takımımız olan Trabzonspor UK, ligin son şampiyonu AC United Takımı ile 29 eylül pazar günü Enfield Grammar school sahasında karşılaştı. 2 golü maç sonunda Trabzonspor UK, namağlub ünvanını koruyarak yenilgisiz lige iddialı şekilde devam ediyor.

Trabzonspor UK başkanı Sinan Kaya Avrupa Spor’a özel konuştu. Kaya maçı şöyle özetledi:

“10’a 2 bitecek maç 2-2 bitti. 1-0 önde başladığımız maç, 10 kişi kalmamıza ragmen 2-2- bitti. Son yarım saate 2-1 geride giridk. 10 kişi olmamıza rağmen baskılı oyunumuzla maçı 2-2 bitirme başarısı gösterdik. Rakibimiz Barnet liginin geçen seneki şampiyonuydu. Son şampiyon ile 2 gollü beraberlik elde ettik. Galip gelebileceğimiz bir maçtı. Ligin derbi maçında direkleri geçemedik ve ilerideki pozisyonları gole çeviremedik.

Trabzonspor UK Asbaşkan Hagi Sayın ise şöyle konuştu:

“30 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen geriye düştüğümüz maçta bizim ile birlikte favori olan bir takımla berabere kaldık. Deplasmanda çok kötü bir hakem yönetimi vardı. Sayısız pozisyon ve 3 tane direkten dönen top takımımızla gurur duyuyorum. Yenemiyorsanda yenilmiyeceksin. Sabah oynanan maçlara özveri ile gelen oyuncularımızada teşekkür ederim. Mağlubiyetsiz tam yol ileri trabzonspor uk”

Maçın Tablosu:

AC United 2 Trabzonspor UK 2

Goller: Kerem ve Arif

BARNET SUNDAY FOOTBALL LEAGUE SONUÇLAR VE FİKSTÜR:

SUN 29 SEP 2019

AC FINCHLEY 3 - 0 THE WRONGENS

AC UNITED 2 - 2 TRABZONSPOR UK

Fikstür:

06/10/19 10:30 AW FC/Trabzonspor UK- London Sunday Challenge Trophy 2nd Round

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.