Avrupa Ajansı AVA Avrupalı Türklerin Sesi

İngiliz Ligindeki Türk Takımı Ware FC’de hedef Şampiyonluk 

SPOR

AVRUPA SPOR/ÖZEL HABER-İngiltere BetVictor Isthmian South Central Division ligindeki tek Türk takımımız olan Ware Fc, galibiyetle üçüncüğe oturmasını bildi. 

AVRUPA SPOR/ÖZEL HABER-İngiltere BetVictor Isthmian South Central Division ligindeki tek Türk takımımız olan Ware Fc, 27 Ekim 2020 tarihinde oynanan maçta rakibi Harlow Town’u 6 golle yenerek üçüncüğe oturmasını bildi. 

Cumartesi maç var

Northwood - Ware FC 

7 Kasım 2020 Cumartesi
Maç Saati: 3pm
Stad: Northwood Park


İngiliz liglerindeki Türk futbol takımları bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Ware FC-Futbol Kulübü 1892 yılında kurulan ve şu anda Isthmian League South Central Division’da performans sergileyen Türk takımı. 

Mehmet Elitok

Mehmet Elitok bilindiği gibi Türk Toplum Futbol Federasyonunda asbaşkanlık yaptığı dönemde gençler ligini canlandırdırarak ve bir senede gençler ligindeki takım sayısını 6’ya çıkararak büyük başarıya imza atmıştı. Gençlere büyük önem Ware FC asbaşkanı Mehmet Elitok, Ware FC çatısı altında yaklaşık 50 genç takım olduğunu ve her gün için daha da büyüdüklerini söyledi. Yaklaşık 1000 tane 18 yaş altı oyuncularının olduğunu ve her gün Türk ailelerin de çocuklarını getirmeye başladığını söyledi. Yetenekli Türk gençleri Ware FC takımında gönmek bizi sevindirir. 

 
Ware FC asbaşkanı Mehmet Elitok ( ortadaki) ve İnanç Elitok (soldaki) 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.