Avrupa Ajansı AVA Avrupalı Türklerin Sesi

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Osman Ercen Avrupa Spor'a konuştu

SPOR

İngiltere Türk Toplumu Futbol  Federasyonu TTFF Genel kurul seçim tarihi açıklandı.

AVRUPA SPOR/LONDRA-TTFF BAŞKANI ERCEN'DEN AÇIKLAMA VAR:İngiltere Türk Toplumu Futfol Federasyonu başkanı Osman Ercen Avrupa Spor'a konuştu. Ercen şunları söyledi: "1976 yılından beri faaliyet göstermektedir. Şimdiye kadar görev yapan her başkan ve yönetim kurulu üyelerini minnet ile selamlıyorum. Vefat edenlere Allah’tan Rahmet, yaşayanlara uzun ömürler diliyorum. Yaşayan her canlının bir ömrü olduğu gibi, her görevin bir sonu vardır. Göreve gelen herkes bir önceki arkadaşından devraldıklarını devam ettirmek ve yeni düşüncelerini hayata geçirmekle mükelleftir. Bende TTFF Başkanı seçildiğim günden itibaren yanımdaki arkadaşlarım ile birlikte hep bir adım ileri gitmeye ve hep yeni projeleri masaya yatırmaya çalıştık.
Başarılı olup olmadığımızı zaman gösterecektir. Ama başkanlık yaptığım süre içerisinde altına imza attığımız her projenin yada çalışmanın gerekliliğine inandım ve her zaman içim rahat oldu. Yalnız benim değil tüm çalışma arkadaşlarımın içi rahat oldu. Çünkü ben ve bizler TTFF ve toplumumuz yararına ne varsa hayata geçirmek için elimizden gelenin fazlasın yaptığımıza inanıyorum.
Şimdi TTFF 21/06/2022 tarihinde Genel kurul yapip yeni başkan ve yönetim kurulu ile yoluna devam edecek. Yeni seçilecek olan başkan ve yönetim kuruluna şimdiden başarılar dilerim.ve Tum kulup baskanlarimada yeni sezonda basarilar dilerim Herkesin bilgiği gibi ben başkan seçilmeden önce yıllarca TTFF Nin her alaninda ve her kademesinde hizmet vermeye çalıştım. Bugünden sonra daTTFF nin bir neferei olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Yeni başkan ve yönetim kuruluna her konuda yardımcı olacağım. Çünkü benim yolum hizmetten geçer ve ülküm TTFF nin ilelebet yaşamasıdır.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Osman Ercen
TTFF Başkanı


İngiltere Türk Toplumu Futfol Federasyonu başkanı Osman Ercen Avrupa Spor'a konuştu. 


TTFF 21/06/2022 tarihinde Genel kurul yapip yeni başkan ve yönetim kurulu ile yoluna devam edecek



TTFF Başkanı Osman Ercen ve TTFF Asbaşkanı İrfan Davulcular 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.