Avrupa Ajansı AVA Avrupalı Türklerin Sesi

İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri

SPOR

İŞTE SON 16 TURUNDAKİ TAKIMLAR:

Anderlecht

İlk maçı kendi evinde 1-0 yenen Anderlecht, deplasmanda uzatamaya giden maçta rakibi Olympiakos'u 2-1 yendi ve ismini bir üst tura yazdıran takım oldu.

Tottenham:

İngiliz temsilcisi, ilk maçta zorlu Fiorentina deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönerken kendi evidne ise 2-0 kazandı ve turu geçti.

Borussia Dortmund:

Porto'yu evinde 2-0'la geçen Alman devi, ikinci maçta da 1-0 kazandı ve son 16 turuna kaldı.

Manchester United:

Midtjylland'a ilk maçta 2-1 mağlup olan Manchester United, Old Trafford'da stresli bir maç geçirdi ancak 3-1 kazanarak Van Gaal'e nefes aldırdı.

Villarreal:

İspanya'da Napoli'yi 1-0 deviren Villarreal, İtalya'da da deplasman golünü bulunca rakibine darbeyi indirdi. 1-1'lik skorla turu geçen Villarreal de Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi...

Sevilla:

İlk maçta Sanchez Piscuan'da 3-0 kazanan Sevilla, Molde'ye Norveç'te mağlup oldu ancak adını son 16'ya yazdırmayı başardı.

Basel:

İlk maçı Fransa'da 3-2 kaybeden Basel, evindeki karşılaşmada 1-0 önde olduğu son dakikalarda gol yedi ancak, aynı dakikalarda rakibine karşılık vermeyi başardı ve deplasman golü averajıyla turu geçmeyi başardı.

Braga:

İlk maçta İsviçre ekibi Sion'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Braga, kendi evinde aldığı 2-2'lik beraberlikle son 16 turuna kaldı.

Sparta Prag:

Krasnodar karşısında ilk maçı 1-0 kazandı, rövanşta da deplasmanda 3-0 galip geldi.

Bayer Leverkusen:

Alman ekibi, Sporting Lizbon'u deplasmanda 1-0 mağlup ederlen, rövanşta kendi evinde de 3-1 galip geldi ve adını son 16'ya yazdırdı.

Lazio:

TT Arena'dan 1-1'lik avantajlı skorla dönen İtalyan ekibi, ikinci maçı kazandı ve temsilcimiz Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi oldu.

Shakhtar Donetsk:

Sezon başında Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Fenerbahçe'yi eleyen Lucescu'nun ekibi, Schalke'yle Ukrayna'da 0-0 berabere kaldığı maçın rövanşında Alman ekibini deplasmanda 3-0 yendi. Lucescu yeniden rakibimiz olabilir.

Valencia:

Rapid Wien karşısında ilk maçta aldığı 6-0'lık galibiyetle turu adeta garantileyen İspanyollar, Avusturya'da da 4-0 kazandı ve turu geçti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.