Avrupa Ajansı AVA Avrupalı Türklerin Sesi

Turkish Airlines Euroleague kuraları çekildi

SPOR

Avrupa Basketbol Ligi olan ve Milli Havayolumuzun sponsor olduğu Turkish Airlines Euroleague’de 2012-2013 sezonu kuraları çekildi.

Avrupa Basketbol Ligi olan ve Milli Havayolumuzun sponsor olduğu Turkish Airlines Euroleague'de 2012-2013 sezonu kuraları çekildi. Barselona kentindeki Mediapro Auditorium'da yapılan kura çekimine Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı dördüncü torbadan girerken Anadolu Efes üçüncü, Beşiktaş da altıncı torbada yer aldı. Çekilen kuralar sonucunda A Grubu'nda yer alan Fenerbahçe'nin rakipleri Panathinaikos (Yunanistan), Real Madrid (İspanya), Khimki Moskova Region (Rusya), Union Olimpija (Slovenya) ve elemelerden gelecek bir takım oldu. Öte yandan C Grubu'nda yer alan Anadolu Efes, Olympiacos (Yunanistan), Caja Laboral (İspanya), Zalgiris Kaunas (Litvanya), EA7 Emporio Armani (İtalya), Cedevita Zagreb (Hırvatistan) ile eşleşti. Beşiktaş ise D Grubu'nda Barcelona Regal (İspanya), CSKA Moskova (Rusya), Partizan (Sırbistan), Lietuvos Rytas (Litvanya) , Brose Baskets (Fransa) ile mücadele edecek.

A Grubu

Fenerbahçe : Panathinaikos (Yunanistan), Real Madrid (İspanya), Khimki Moskova Region (Rusya), Union Olimpija (Slovenya) ve elemelerden gelecek bir takım

C Grubu

Anadolu Efes: Olympiacos (Yunanistan), Caja Laboral (İspanya), Zalgiris Kaunas (Litvanya), EA7 Emporio Armani (İtalya), Cedevita Zagreb (Hırvatistan)

D Grubu

Beşiktaş:

Barcelona Regal (İspanya), CSKA Moskova (Rusya), Partizan (Sırbistan), Lietuvos Rytas (Litvanya) , Brose Baskets (Fransa) 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.